Solutii
Creatie
Pentru ca totul incepe cu ideea. Oamenii sunt bombardati zilnic de sute de mesaje comerciale si daca spui platitudini nu ai nici o sansa sa te ia in seama. Ne place sa spunem adevarul dar sa o facem intr-un mod fascinant. Consumatorul nu e prost. "E maica-ta!" cum spunea un cunoscut om de publicitate.
Branding
Brandingul e un termen la moda, dar inseamna mult mai mult decat imaginea unei firme sau a unui produs. Brandingul e un proces de durata si inseamna sa te definesti cu tot ce te reprezinta : valori, viziune, principii si sa le dovedesti zilnic. Doar asa vei crea o legatua emotionala de durata cu consumatorul.
Strategie
Poate parea un cuvant pompos dar marketingul e o lupta si daca nu clarifici de la inceput ce vinzi, ce te face diferit, cui te adresezi si cum ajungi cel mai bine la acel target, ai pierdut batalia. Noi te putem ajuta sa gasim impreuna IDEEA CENTRALA care iti va ghida toata promovarea si pe care e bine sa nu o schimbi.
BTL
Societatea se schimba rapid si a devenit evident ca oamenii nu mai sunt la fel de receptivi la publicitatea clasica. S-a constatat ca e mai eficient sa aduni 5000 de oameni si sa le oferi o experienta de brand care poate fi un spectacol sau orice altceva si ca aceasta conexiune directa, emotionala, vie cu consumatorul lasa urme mai puternice, targeteaza mai bine si costa mai putin decat un spot video care ruleaza o luna intreaga intr-in calup de alte 15 spoturi.
Ambiental
Personalizare ! Acesta e cuvantul de ordine pentru orice inseamna spatiu de birouri sau comercial. Un birou, un stand expo sau un spatiu de expunere bine "branduit" impresioneaza intotdeauna clientul si genereaza incredere si profesionalism. Nu mai lucrati in spatii impersonale ! Creati ambientul care va reprezinta !
DTP
Sa paginezi si sa pregatesti pentru tipar sau imprimare un pliant sau o oferta eleganta pare un lucru simplu dar daca nu ai o echipa care sa faca totul "ca la carte" nu vei reusi. Noi asiguram tot fluxul necesar : fotografii, scanare, retus, culegere si corectura, machetare, prepress, tiparire.
Media
Multe asa-zise campanii de presa se fac dupa ureche si rezultatele sunt pe masura. Mediaplanul este acel lucru care te ajuta sa obtii maxim de impact optimizand la maxim bugetul. E ca o matematica si e plina de termeni precum : GRP, share, primetime, etc. De aceea daca vreti o campanie, chemati oamenii de media !
Webdesign & marketing on-line
Bill Gates spunea recent ca in cativa ani afacerile vor fi de 2 feluri : pe net sau deloc. Si noi ca unii care urmarim acest trend de cativa ani il credem. Nu mai e nevoie sa convingem pe nimeni despre importanta unui site de prezentare bine structurat, elegant, functional si actualizat cel putin o data pe an... In ce priveste marketingul on-line e suficient sa spunem ca internetul va "inghiti: destul de repede presa scrisa, radioul si televiziunea si ca este mediul cu cea mai rapida crestere ca volum al bugetelor alocate inclusiv in Romania. Profitati la maxim de internet! Nimic nu va mai ofera acces la o piata potentiala de 1 miliar de oameni.
Outdoor
Da-te mare! Adica expune-te la maxim in spatiul public! Publicitatea exterioara reprezinta unul din cele mai eficienta suporturi de promovare datorita fluxului mare de persoane expuse mesajului. Echipa noastra de outdoor iti asigura tot ce e necesar: locatii, autorizatii, decorare, monitorizare.
Promotionale
Acele mici lucruri utile care le reamintesc permanent oamenilor numele tau sunt importante! Daca sunt de calitate si utile vor fi cei mai fideli agenti de promovare pentru ca vor sta ani de zile pe biroul, pe frigiderul sau in buzunarul potentialilor clienti. Relatia noastra cu peste 100 de importatori ne da garantia ca putem satisface si cele mai pretioase comenzi.
Public relations
Inca sunt confundate cu "relatii cu publicul". Dar optica incepe sa se schimbe si tot mai multe companii inteleg ca au nevoie de comunicare, de dialog atat in interiorul lor cat si in exterior. Comunicare profesionista, consistenta si sincera. Pentru ca oamenii simt cand minti. Si nici tactica strutului nu mai merge...
Tipar
Doriti tipar de calitate? Avem! Printul, indiferent ca e pe suport mare sau mic, ca e offset sau digital, ramane una din modalitatile de promovare principale iar noi tratam cu seriozitate fiecare proiect, fie o carte de vizita sau un album de arta, un pliant, o eticheta de cascaval sau un catalog de produse.
Parteneri
Elemente Advertising
Str. Muzeul Apei nr. 18
Floresti, jud. Cluj, Romania
Telefon/Fax : +40 264 424 822
Mobil : +40 730 707 726
CUI : RO 13719360
Nr. Reg. Com. : J12/817/2003
Sitemap
Home
Compania
Solutii
Locatii
Portofoliu
Contact
Solutii
Ambiental
BTL
Branding
Creatie
DTP
Media
 
Outdoor
Public relations
Promotionale
Strategie
Tipar
Webdesign & marketing-online
2020 © Elemente Advertising